Restaurant Marselisborg Havn

Mad på NorR

Restaurant NorR i Marselisborg

Restaurant NorR tilbyder nordiske smagsnuancer, hvor der både er lette og større retter på menukortet. Vi er placeret i Marselisborg havn i Aarhus, og her tilbyder vi de skønneste lokale både til dig som gæst og arrangør. Hos restaurant NorR elsker vi at tolke på den nordiske madkultur. Restaurant Marselisborg Havn sætter hovedsagelig præg på de klassiske nationalretter, som får et nyt udtryk. Vi anvender de bedste råvarer, og vi laver vores mad helt fra bunden. Restaurant Marselisborg Havn sigter altid efter den gode madoplevelse hos kunderne.

Vores placering ved vandet gør det muligt at ramme den charmerende stemning, som altid lever op til gæsternes forventninger. Grundet vores beliggenhed er vi de ideelle, når det gælder om at fejre livets mange fester.

Selskaber

Vi tilbyder hos restaurant NorR muligheden for at afholde dit arrangement. Her kan du holde barnedåb, bryllup, firmaarrangementer og meget mere. Vi har de flotteste festlokaler, som består af god service og hyggelige omgivelser. Vores personale er altid klar på at gøre jeres dag til en, I vil huske

Vi står altid klar til at besvare din mail eller dit opkald om et kommende arrangement. Efterfølgende vil vi i fællesskab finde den rigtige løsning, som passer til jeres arrangement.

LÆS MERE OM SELSKABER

Find os

Marselisborg Havnevej 46D
8000 Aarhus C
+45 86 20 20 58
info@restaurantnorr.dk

BOOK BORD
Blaamuslinger
Mad
Laks på restaurant norr i Aarhus

Restaurant Marselisborg Havn

Restaurant NorR er placeret ved Marselisborg Havn, hvilket er en hyggelig lystbådehavn i Århus. Vores store udendørs areal nydes af vores gæster, hvor de kan spise deres mad til lyden af bølger og duften af havnen.

Restauranten er en del af Smag og Slægt, som er et familieejede selskab. De står bag en række restauranter, som har beliggenhed i Aarhus og Middelfart. Hver restaurant har deres individuelle koncept, hvor de deler samme passion for gastronomi og service. Historien bag navnet Smag og Slægt er, at det symboliserer mere smag og en familie. Det er de værdier, som der vægtes højt hos restauranterne.

Mere om restaurant NorR

Hos restaurant NorR tilbyder vi en herlig menu, som er sammensat af årstidernes specialiteter og friske råvarer. Produktkvaliteten hos os er særdeles vigtigt for at serverer dejlige og friske råvarer til gæsterne. På restaurant NorR får gæsterne klassiske danske frokostretter, men også smagfulde middagsretter og søde desserter. Konceptet ligger dybt plantet i os – velsmagende klassisk dansk mad, med et moderne nordisk twist.

Vi tilbyder vores gæster et stort udvalg af specialøl, herunder også vores egenproducerede øl. Restaurant Marselisborg Havn tilbyder desuden også aperitif, drinks, kaffe og vin.

SE HELE MENUKORTET