Heldags menu

Menukort

Vi fortolker nogle af de bedste klassiske nationalretter med et gennemgående nordisk strejf

Weekend Brunch

Sammensæt din yndlingsbrunch
3 stk 139,-
5 stk 169,-
7 stk 199,-

Lørdag og søndag
10.00 – 12.00

Se brunch menu

2 Retter

299,- pr. person

Inkl. vinmenu 399,- pr. person

3 Retter

359,- pr. person

Inkl. vinmenu 499,- pr. person

4 Retter

444,- pr. person

Inkl. vinmenu 649,-

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. smørrebrød pr. person

Fiskefrikadeller
m/røget spæk & remoulade
88,-

Christiansø Pigens Sild
m. bagt æble, syltet grønt & bagt hvidløg
115,-

Skagen Skinke
m/purløgsmayonnaise & syltede grønne tomater
92,-

Røget Forel
m. kippers mayonnaise, håndpillede rejer & æg
112,-

Kartoffel Mad
m/løvstikkecreme, karse & friterede løg
82,-

Håndpillede Rejer
m/ramsløgsmayonnaise, grillet citron, tang & agurk
98,-

Helstegt Kalveculotte
m/norsk myseost & karameliserede løg
92,-

Kyllingesalat
m/sprød skind, bladselleri & hasselnødder
88,-

A la carte

150 kr.

Lun Kartfoffelvaffel
m/koldrøget norsk laks & pærer

Dampede Blåmuslinger
m/vestjysk bakskuldssuppe & ristet rugbrød

Syltet Makrel
m/peberrodscreme, grillet citron, saltet agurk & tangsalat

Skagenskinke
m. norsk myseost, spæde urter, karameliserede løg
& hasselnødder

200 kr.

Rørt Tatar
af oksemørbrad m/sort pebermayonnaise, rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: Løvstikkefritter 45,-

Sprød Stegt Flæsk
m/enebærrøgede kartofler, timianbagte beder, syltede agurker & perleløg.
Hertil ægte sauce m/persille

Stjerneskud
Sprødstegte rødspættefileter m. rejer, rødspættesoufflé.
Serveres m. kold sauce på citron & asparges, samt saltet agurk, brændt citron & ristet brød

Pariserbøf
300 g. hakkebøf m. sauce på brunet smør,
kapers, peberrod & syltede grøntsager.
Hertil serveres ristet brød & variation af beder

250 kr.

Oksemørbrad
m/løgpuré, glaseret grønt & sprøde løvstikkefritter. Hertil serveres ægte sauce m.persille & estragon

Dagens Fangst
sammensættes hver dag af køkkenet, på baggrund af årstidens råvarer & fiskemandens fangster

Lammekrone
m/grillet hvidløg, brændte forårsløg, ramsløgsmos & marmoreret rosmarin sauce

NorR’s Vildtret
Helstegt sommerbuk m. variation af lokale asparges fra mols, brændte løg & glaserede sommer ærter.
Hertil serveres små danske kartofler & rødvinssauce

Dessert

100 kr.

Flamberede Pandekager
m/syltede røde bær

Vandbakkelser
m/sødskærm, rabarberkompot & hvid chokolade creme

Arla Unika Oste
Gammelknas m/hybenkompot & Måneskær m/syltede figner

Book bord på Restaurant NorR

Bestil bord på Restaurant NorR og vælg mellem vores aktuelle oplevelser

Book bord her

Åbningstider

Mandag – Fredag
(Lørdag – Søndag)

11.00 – 24.00

(Køkkenet lukker 21.30)