Heldags menu

Menukort

Vi fortolker nogle af de bedste klassiske nationalretter med et gennemgående nordisk strejf

Brunch

8 retters brunch 179,-
8 retters brunch Inkl. 1 kop kaffe &
1 gl. juice 249,-

Lørdag og søndag
10.00 – 12.00

Se brunch menu

2 Retter

299,- pr. person

Inkl. vinmenu 399,- pr. person

3 Retter

359,- pr. person

Inkl. vinmenu 499,- pr. person

4 Retter

444,- pr. person

Inkl. vinmenu 649,-

Smørrebrød

Vi anbefaler 3 stk. smørrebrød pr. person

Fiskefrikadeller
m/røget spæk & remoulade
88,-

Christiansø Pigens Sild
m. bagt æble, syltet grønt & bagt hvidløg
115,-

Skagen Skinke
m/purløgsmayonnaise & syltede grønne tomater
92,-

Røget Forel
m. kippers mayonnaise, håndpillede rejer & æg
112,-

Kartoffel Mad
m/løvstikkecreme, karse & friterede løg
82,-

Håndpillede Rejer
m/ramsløgsmayonnaise, grillet citron, tang & agurk
98,-

Helstegt Kalveculotte
m/norsk myseost & karameliserede løg
92,-

Kyllingesalat
m/sprød skind, bladselleri & hasselnødder
88,-

A la carte

150 kr.

Lun Kartfoffelvaffel
m/koldrøget norsk laks & pærer

Dampede Blåmuslinger
m/vestjysk bakskuldssuppe & ristet rugbrød

Syltet Makrel
m/peberrodscreme, grillet citron, saltet agurk & tangsalat

Skagenskinke
m. norsk myseost, spæde urter, karameliserede løg
& hasselnødder

200 kr.

Rørt Tatar
af oksemørbrad m/sort pebermayonnaise, rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: Løvstikkefritter 45,-

Sprød Stegt Flæsk
m/enebærrøgede kartofler, timianbagte beder, syltede agurker & perleløg.
Hertil ægte sauce m/persille

Stjerneskud
Sprødstegte rødspættefileter m. rejer, rødspættesoufflé.
Serveres m. kold sauce på citron & asparges, samt saltet agurk, brændt citron & ristet brød

Pariserbøf
300 g. hakkebøf m. sauce på brunet smør,
kapers, peberrod & syltede grøntsager.
Hertil serveres ristet brød & variation af beder

250 kr.

Oksemørbrad
m/løgpuré, glaseret grønt & sprøde løvstikkefritter. Hertil serveres ægte sauce m.persille & estragon

Dagens Fangst
sammensættes hver dag af køkkenet, på baggrund af årstidens råvarer & fiskemandens fangster

Lammekrone
m/grillet hvidløg, brændte forårsløg, ramsløgsmos & marmoreret rosmarin sauce

NorR’s Vildtret
Helstegt sommerbuk m. variation af lokale asparges fra mols, brændte løg & glaserede sommer ærter.
Hertil serveres små danske kartofler & rødvinssauce

Dessert

100 kr.

Flamberede Pandekager
m/syltede røde bær

Vandbakkelser
m/sødskærm, rabarberkompot & hvid chokolade creme

Arla Unika Oste
Gammelknas m/hybenkompot & Måneskær m/syltede figner

Kontakt os nu – Restaurant NorR i Aarhus

Kontakt os i dag for at forhøre dig om dine muligheder.

Kontakt os nu

Åbningstider

Mandag – Fredag
(Lørdag – Søndag)

10.00 – 24.00

(Køkkenet lukker 21.30)

Åbningstider mellem jul og nytår

Fra 23.12.2021 til og med 26.12.2021
Lukket

Fra 27.12.2021 til og med 30.12.2021
Åben

Fra 31.12.2021 til og med 01.01.2022
Lukket

Fra 02.01.2022
Åben