2 Retter
249,- pr. person
Inkl. vinmenu 349,- pr. person
3 Retter
333,- pr. person
Inkl. vinmenu 499,- pr. person
4 Retter
444,- pr. person
Inkl. vinmenu 649,-
Smørrebrød
Vi anbefaler 3 stk. smørrebrød pr. person
Fiskefrikadeller
m/røget spæk & remoulade
89,-
Christiansø Pigens Sild
m. bagt æble, syltet grønt & bagt hvidløg
119,-
Skagen Skinke
m/purløgsmayonnaise & syltede grønne tomater
89,-
Røget Forel
m. kippers mayonnaise, håndpillede rejer & æg
119,-
Kartoffel Mad
m/løvstikkecreme, karse & friterede løg
89,-
Håndpillede Rejer
m/ramsløgsmayonnaise, grillet citron, tang & agurk
99,-
Helstegt Kalveculotte
m/norsk myseost & karameliserede løg
89,-
Kyllingesalat
m/sprød skind, bladselleri & hasselnødder
89,-
A la carte
Vi anbefaler minimum 2 retter
150 kr.
Lun Kartfoffelvaffel
m/koldrøget norsk laks & pærer
Dampede Blåmuslinger
m/vestjysk bakskuldssuppe & ristet rugbrød
Syltet Makrel
m/peberrodscreme, grillet citron, saltet agurk & tangsalat
Skagenskinke
m. norsk myseost, spæde urter, karameliserede løg
& hasselnødder
200 kr.
Rørt Tatar
af oksemørbrad m/sort pebermayonnaise, rå æggeblomme & spæde salater
Tilvalg: Løvstikkefritter 45,-
Sprød Stegt Flæsk
m/enebærrøgede kartofler, timianbagte beder, syltede agurker & perleløg.
Hertil ægte sauce m/persille
Stjerneskud
Sprødstegte rødspættefileter m. rejer, rødspættesoufflé.
Serveres m. kold sauce på citron & asparges, samt saltet agurk, brændt citron & ristet brød
Pariserbøf
300 g. rosastegt hakkebøf m. sauce på brunet smør,
kapers, peberrod & syltede grøntsager.
Hertil serveres ristet brød & variation af beder
250 kr.
Oksemørbrad
m/løgpuré, glaseret grønt & sprøde løvstikkefritter. Hertil serveres ægte sauce m.persille & estragon
Dagens Fangst
sammensættes hver dag af køkkenet, på baggrund af årstidens råvarer & fiskemandens fangster
Lammekrone
m/grillet hvidløg, brændte forårsløg, ramsløgsmos & marmoreret rosmarin sauce
Dessert
100 kr.
Flamberede Pandekager
m/syltede røde bær
Vandbakkelser
m/sødskærm, rabarberkompot & hvid chokolade creme
Arla Unika Oste
Gammelknas m/hybenkompot & Måneskær m/syltede figner
Åbningstider
Mandag – Fredag
(Lørdag – Søndag)
11.00 – 22.00
(10.00 – 22.00)
(Køkkenet lukker 21.30)