Traktement/Begravelse

Mindesammenkomst efter en begravelse eller bisættelse
Restaurant NorR’s selskabslokaler lægger ofte lokaler til mindesammenkomster.
Efter en begravelse eller bisættelse i Aarhus og omegn, er det oplagt at besøge vores lyse og stemningsfulde lokaler, der danner den perfekte ramme om en sammenkomst, hvor formålet er at mindes og være i sorgen sammen med mennesker, der alle
har holdt af afdøde.

Nedenstående festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2024

Kaffebordet

• 1 stk. hjemmebagt bolle m. smør/pålæg
• Dagens kage
• Kaffe/te ad libitum
• Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
Serveres på fade ved bordet 

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 259,-

Frokostsammenkomst

• 3 stk. uspecifi ceret smørrebrød eller pølse og ostebord
• Kaffe/te ad libitum
• Dagens kage
• Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug
Serveres på fade ved bordet 

Pris pr. kuvert inkl. lokale & opdækning 329,-

Selskabslokaler med udsigt

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 70 gæster. Du er omgivet af vinduer med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement, og udsigten fuldender oplevelsen.

Mad der smager

På Restaurant NorR tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er franskinspireret, og vi lover, at du ikke kommer til at gå forgæves, hvis du er ude efter den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen og selskabet.

Kom og mød os

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og I kan se vores lokaler og omgivelser. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Det med småt

Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45,- Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20%, forbeholder vi os ret til at ændre i lokaleforhold.

Priser pr. person

Én bolle m. smør og pålæg
Pølse og ostebord
3 stk. uspecificeret smørrebrød
Småkager
Kaffe/te ad libitum
3 slags sødt
Flaske øl pr. stk.
Flaske sodavand pr. stk.
Dagens kage
Leje af eget lokale

139,-
229,-
229,-
59,-
69,-
59,-
39,-
39,-
59,-
3000,- 

Generelle vilkår

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt: Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00 Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00 Inkluderet i lokalelejen er almindelig restaurant-opdækning. Der kan tilkøbes opdækning med hvide duge, lys og friske blomster. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale. Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v.

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

Kontakt os i dag for at forhøre dig om dine muligheder.

Kontakt os nu

Åbningstider

Mandag – Søndag

11.30 – 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)