Konfirmation

Omgivelserne i og omkring Restaurant NorR er en skøn oase midt i storbyen. Her kan I afholde konfirmation, med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. Lokalerne kan rumme fra 20 til 70 personer. Vi glæder os til at skabe en festlig dag for både jer og jeres gæster til konfirmationsfesten.

Nedenstående festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2024

Konfirmationsfest 1

• 1 gl. velkomstdrink
• 3 retters menu
  (Mulighed for buffet, tillæg 35,- pr. person)
• Kaffe & te
• Øvrige drikkevarer afregnes efter forbrug

Pris pr. kuvert
inkl. lokale & opdækning 489,-

Konfirmationsfest 2

• 1 gl. velkomstdrink
• 3 retters menu
  (Mulighed for buffet, tillæg 70,- pr. person)
• Kaffe og te
• Restaurantens udvalg af vinmenu, fadøl, sodavand og vand under middagen

Pris pr. kuvert
inkl. lokale & opdækning 849,-

Selskabslokaler med udsigt

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 70 gæster. Du er omgivet af vinduer med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement, og udsigten fuldender oplevelsen. Det perfekte sted at holde konfirmation, hvis du spørger os!

Mad der smager

På Restaurant NorR tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er traditionel dansk, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere om at nyde dagen og selskabet.

Kom og mød os

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Det med småt

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest 10 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen ex. drikkevarer. Ved valg af vores festpakker er festopdækning med årstidens blomster inkluderet i prisen.
Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges fakturerings- gebyr på 45,- Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20%, forbeholder vi os
ret til at ændre i lokaleforhold. Ved levering af mad ud af huset, tillægges 500,- i leveringsomkostninger ved kørsel over 10 km, samt 1000,- i depositum for porcelæn og service. Service skal være tilbage- leveret og rengjort senest 3 dage efter afholdt arrangement.
Afhentning af service på leveringsadressen koster 500,- Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest
5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

Kontakt os nu

3 retter

Menu
Velkomstdrink
Snacks
Kaffe / te
Sødt
Cognac / likør
Gå-hjem-menu
Lokaleleje og opdækning

389,-
79,-
79,-
69,-
59,-
69,-
129,-
3000,- 

 

4 retter

Menu
Velkomstdrink
Snacks
Kaffe / te
Sødt
Cognac / likør
Gå-hjem-menu
Lokaleleje og opdækning

Tillæg ved valg af buffet i stedet for 3-retters menu: 70,- pr. person

459,-
79,-
79,-
69,-
59,-
69,-
129,-
3000,- 

Generelle vilkår

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt:

Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00
Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00

Ved bordpyntning er dagens blomster, lys og servietter inkluderet. Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalgte blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale.

Ved mad ud af huset gives 10% rabat på menuen ved minimum 20 kuverter. Transportudgifter er inkluderet ved levering inden for en radius af 10 km fra restauranten.

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

Kontakt os i dag for at forhøre dig om dine muligheder.

Kontakt os nu

Åbningstider

Mandag – Søndag

11.30 – 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)