Reception

Omgivelserne i og omkring Restaurant NorR er en skøn oase midt i storbyen. Her kan I afholde reception, med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. Vi glæder os til at skabe en festlig dag for både jer og jeres gæster.

Nedenstående festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2024

Receptionsmenu

• 6 smagfulde livretter
• Tilvalg af ekstra ret 39,- pr. kuvert
• Drikkevarer afregnes efter forbrug

Pris pr. kuvert 259,-

Receptionsmenu
Mini smørcroissant m. salttørret skinke, soltørret tomat & oliven
Vol au vent m. lakserilette, lakserogn & syltede løgskaller
Friteret hvidfisk m. sauce tartare & løgkarse
Tigerrejer m. aioli, lime & koriander
Slider m. langtidsstegt landgris, svampe, brune løg & karse
Rosastegt kalveryg m. pommes rösti & sort trøffel creme

Selskabslokaler med udsigt

I vores lyse restaurant kan du invitere op til 70 gæster. Du er omgivet af vinduer med udsigt over Marselisborg Lystbådehavn, skoven og Aarhusbugten. De maritime omgivelser danner de perfekte rammer om jeres arrangement, og udsigten fuldender oplevelsen.

Mad der smager

På Restaurant NorR tager vi os god tid til at lytte til jeres ønsker til menu og vine. Vi benytter de bedste råvarer fra sæsonen og tilbereder dem med kreativitet og kærlighed. Maden er inspireret af ny nordisk / dansk, og vi lover, at I ikke kommer til at gå forgæves, hvis I søger den gode spiseoplevelse.

Fleksible selskabspakker

Vi arbejder efter princippet ”alt kan lade sig gøre”. I kan derfor selv være med til at designe jeres arrangement, så vi sammen skaber den perfekte dag. Vi sørger for, at alt er planlagt til mindste detalje, så I kan koncentrere om at nyde dagen og selskabet.

Kom og mød os

I er altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende møde, så vi sammen kan tale om mulighederne og så I kan se vores lokaler og opleve omgivelserne. Det vigtigste for os er, at I får, hvad I ønsker.

Det med småt

Alle menuer er baseret på min. 20 kuverter. Det præcise antal gæster skal opgives senest
10 dage før afholdelsesdagen. Reducering i gæsteantal herefter medfører betaling af menuen
ex. drikkevarer.
Ved valg af vores festpakker er festopdækning med årstidens blomster inkluderet i prisen.
Afregning sker på dagen, hvis ikke andet er aftalt. Ønskes regningen tilsendt, tillægges faktureringsgebyr på 45,- Ved reducering i oprindeligt bestilt gæsteantal på mere end 20%, forbeholder vi os ret til at ændre i lokaleforhold. Ved levering af mad ud af huset, tillægges 500,-
i leveringsomkostninger ved kørsel over 10 km, samt 1000,- i depositum for porcelæn og service. Service skal være tilbageleveret og rengjort senest 3 dage efter afholdt arrangement.
Afhentning af service på leveringsadressen koster 500,- Skulle der mod forventning være indsigelser ang. arrangementet, skal disse sendes skriftligt senest
5 hverdage efter arrangementets afholdelse. Indsigelser herefter vil ikke blive accepteret.

6 timer

Menu
Velkomstdrinks
Kaffe / te
Cognac / likør
3 slags sødt

259,-
79,-
69,-
69,-
59,-

Generelle vilkår

Følgende sluttidspunkter er gældende, såfremt intet andet er aftalt: Frokostarrangementer afsluttes senest kl. 17.00 Aftenarrangementer afsluttes senest kl. 02.00 Inkluderet i lokalelejen er bordpyntning med dagens blomster, lys og servietter.
Såfremt der ønskes pyntet med specielt udvalg-te blomster, dekorationer eller andet, beregnes et tillæg pr. kuvert efter nærmere aftale. Såfremt ikke andet står anført på vores bekræftelse er DRC’s standardregler gældende med hensyn til afbestillingsfrister m.v.
Se drc’s hjemmeside www.thehost.dk Festpakker, menuer og priser er gældende for selskaber der afholdes i 2024. Vi tager forbehold for stave- og prisfejl.

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

Kontakt os i dag for at forhøre dig om dine muligheder.

Kontakt os nu

Åbningstider

Mandag – Søndag

11.30 – 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)