Om Restaurant NorR

Nordiske smagsnuancer med både lette og større retter på menukortet

Restaurant NorR

Velkommen til Restaurant NorR, der som navnet henleder til, byder på nordiske smagsnuancer med både lette og større retter på menukortet. Inspirationsgrundlaget er den nordiske madkultur, kombineret med det danske islæt. Vi fortolker nogle af de bedste klassiske nationalretter med et gennemgående ny-nordisk strejf.

Vi anvender de bedste råvarer fra Skandinavien og fokuserer på enkelte tilberedninger og det minimalistiske udtryk.

Hvem er vi?

Smag & Slægt er navnet på det familieejede selskab, som står bag Restaurant Martino, Restaurant Anker, Den Lille Kro, Restaurant NorR i Aarhus, samt Restaurant Mast i Middelfart.

Alle restauranterne drives af os Familien Schultz, hver restaurant har hver deres individuelle koncept, men fælles for dem alle er kærlighed til faget og servicestilen.

Navnet Smag & Slægt symboliserer mere smag og en familie.

Dansk mad med et twist og godt selskab

Vores ønske er at huse festlige selskaber, romantiske stævnemøder, sprede den maritime stemning ved vandet og altid leve op til gæsternes forventninger.

Med vores placering og lokaler er ideelle når livets mange fester skal fejres. Bryllup, konference, romantik, konfirmation, fødselsdag, jubilæum, barnedåb – vi har lokalerne som passer til netop dit event.

Hvad tilbyder vi?

Vi byder på klassiske danske frokostretter, såvel som middagsretter og desserter. Vores koncept er at der serveres velsmagende klassisk dansk mad, med et moderne nordisk twist. Her kan du forvente f.eks. glaserede svineribs, blåmuslinger, stegt flæsk, højtbelagt smørrebrød og rødgrød med fløde.

Vi er et spisested, som laver alt fra bunden – det er en selvfølge, for at sikre den gode madoplevelse!

Hver dag tilbyder vi en særlig sammensat menu, som består af årstidens spisekammer og friske fangster. Hos os er produktkvaliteten vigtig, da vi ønske at servere gode og friske råvarer for vores gæster.

Alt godt til ganen

På Restaurant NorR har vi et stort udvalg af danske special-øl fra blandt andet vores egen producerede øl Syndikatet, derudover tilbyder vi aperitif, kaffe, vin og drinks. Det kan alt sammen nydes på vores store udendørs areal, som byder på lyden af bølger og duften af havn.

Hvis du vil stille den lille sult, så tilbyder vi i Sømandspubben et lille udvalg af snacks, og lidt til den søde tand.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til restauranten eller en forespørgsel på reservationer og større arrangementer.

Kontakt os nu

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

Kontakt os i dag for at forhøre dig om dine muligheder.

Kontakt os nu

Åbningstider

Mandag – Søndag

11.30 – 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)