Heldagskort

11.30-23.00
(Køkkenet lukker 21.30)

Kokken sammensætter en menu, baseret ud fra årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster

2 Retter

Efter køkkenchefens valg

298,- pr. person

Inkl. vinmenu 418,- pr. person

3 Retter

Efter køkkenchefens valg

359,- pr. person

Inkl. vinmenu 538,- pr. person

A la carte

Forret

Cremet hummersuppe
Torske Ballantine m. jomfruhummer, rejer, dild, grøn olie & spæde salater
159,- 

Skagen Skinke ( Slagter Munch )
Syltet sommerblomkål, blomkålsmayo,
Friterede kapers, sommerblomst & urter
139,-

Limfjords muslinger
Forårsløg, gulerødder, fløde, urter & citron
129,-

Hovedret

Kalve Entrecote på ben
Sommergrønt, grove fritter, luftig hollandaise sauce m. friske krydderurter
289,-

Krondyrs filet
Nye kartofler, kantstegt blomkål, blomkålspuré, forårsløg, ribs glace, vildt sauce m. æbler & urt
269,-

Helstegt Rødspætte
Nye kartofler m. smør & havsalt, spidskål, ærter,
Stegt citron, smeltet smør m. persille og kapers og dild
249,-

Pariser bøf 250 gr.
Timianbagte rødbeder, perleløg, pickles, smørstegt surdejsbrød, peberrod.
Serveres m. brunet smør m. løg, kapers, purløg a part, æggeblomme & karse på toppen
239,-

Stjerneskud
2 stk. stegte rødspættefilet, rødspættesouffle, rejer, røget laks, grillet citron, tomat, smørstegt surdejsbrød.
Hertil asparges, sauce apart m. rogn, agurk, grøn olie & karse
239,-

Tilvalg
Grove fritter, løvstikkesalt
Luftig hollandaise m. friske krydderurter
49,-

Dessert

Marengs rede
Vaniljecreme, jordbær, jordbærsirup, brændt hvid chokolade & rød skovsyre
119,- 

Koldskål
 Sukkerristet rugbrødscrunch, jordbær, flødeskum & frisk mynte
99,-

Smørrebrød

Rødspætte filet
 Rejesalat rørt på skyr m. friske krydderurter, citron, kaviar og dild
115,-

Dansk koldrøget laks
Kogt æg, æggesalat, citron, rogn og dild
98,-

Røget ny kartoffel
Fynsk rygeostecreme, røde løgringe, friterede løg, syltet rødløg, radiser og karse
98,-

Oksemørbrad
Løgkompot, løgcreme, syltet røde løg, friteret kartoffelbånd, norsk myseost & karse
135,-

Klassisk dansk tatar
 Peberrod, kapers, rødbede, løg, pickles, rå æggeblomme, løgringe og karse
125,-

Friterede danske kalvebrisler
Stegte svampe, confiterede bøgehatte, svampecreme og hybenkompot
115,-

Til de små gæster

Fiskefilet
m. sprøde fritter og remoulade
96,-

Fiskefrikadeller
m. rugbrød & remoulade
96,-

Børneburger
m. mayo, salat, tomat & agurk. Serveres m. sprøde fritter
109,-

Gnavegrønt
Agurk, gulerødder og andre lækre grønsager
49,-

Børneis
Vaniljeis m. chokoladesauce
49,-

VI HAR GRATIS PARKERING VED REGISTRERING I RESTAURANTEN

Kontakt os i dag for at forhøre dig om dine muligheder.

Kontakt os nu

Åbningstider

Mandag – Søndag

11.30 – 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)