Heldagskort
11.30-23.00
(Køkkenet lukker 21.30)
Kokken sammensætter en menu, baseret ud fra årstidens råvarer og lysten til at forkæle vores gæster
2 Retter
Efter køkkenchefens valg
298,- pr. person
Inkl. vinmenu 418,- pr. person
3 Retter
Efter køkkenchefens valg
359,- pr. person
Inkl. vinmenu 538,- pr. person
A la carte
Forret
Cremet hummersuppe
Torske Ballantine m. jomfruhummer, rejer, dild, grøn olie & spæde salater
159,-
Skagen Skinke ( Slagter Munch )
Syltet sommerblomkål, blomkålsmayo,
Friterede kapers, sommerblomst & urter
139,-
Limfjords muslinger
Forårsløg, gulerødder, fløde, urter & citron
129,-
Hovedret
Kalve Entrecote på ben
Sommergrønt, grove fritter, luftig hollandaise sauce m. friske krydderurter
289,-
Krondyrs filet
Nye kartofler, kantstegt blomkål, blomkålspuré, forårsløg, ribs glace, vildt sauce m. æbler & urt
269,-
Helstegt Rødspætte
Nye kartofler m. smør & havsalt, spidskål, ærter,
Stegt citron, smeltet smør m. persille og kapers og dild
249,-
Pariser bøf 250 gr.
Timianbagte rødbeder, perleløg, pickles, smørstegt surdejsbrød, peberrod.
Serveres m. brunet smør m. løg, kapers, purløg a part, æggeblomme & karse på toppen
239,-
Stjerneskud
2 stk. stegte rødspættefilet, rødspættesouffle, rejer, røget laks, grillet citron, tomat, smørstegt surdejsbrød.
Hertil asparges, sauce apart m. rogn, agurk, grøn olie & karse
239,-
Tilvalg
Grove fritter, løvstikkesalt
Luftig hollandaise m. friske krydderurter
49,-
Dessert
Marengs rede
Vaniljecreme, jordbær, jordbærsirup, brændt hvid chokolade & rød skovsyre
119,-
Koldskål
Sukkerristet rugbrødscrunch, jordbær, flødeskum & frisk mynte
99,-
Smørrebrød
Rødspætte filet
Rejesalat rørt på skyr m. friske krydderurter, citron, kaviar og dild
115,-
Dansk koldrøget laks
Kogt æg, æggesalat, citron, rogn og dild
98,-
Røget ny kartoffel
Fynsk rygeostecreme, røde løgringe, friterede løg, syltet rødløg, radiser og karse
98,-
Oksemørbrad
Løgkompot, løgcreme, syltet røde løg, friteret kartoffelbånd, norsk myseost & karse
135,-
Klassisk dansk tatar
Peberrod, kapers, rødbede, løg, pickles, rå æggeblomme, løgringe og karse
125,-
Friterede danske kalvebrisler
Stegte svampe, confiterede bøgehatte, svampecreme og hybenkompot
115,-
Til de små gæster
Fiskefilet
m. sprøde fritter og remoulade
96,-
Fiskefrikadeller
m. rugbrød & remoulade
96,-
Børneburger
m. mayo, salat, tomat & agurk. Serveres m. sprøde fritter
109,-
Gnavegrønt
Agurk, gulerødder og andre lækre grønsager
49,-
Børneis
Vaniljeis m. chokoladesauce
49,-
Åbningstider
Mandag – Søndag
11.00 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)