Aften
17.00 – 21.30
Månedsmenu
2 Retter
298,- pr. person
Inkl. vinmenu 418,- pr. person
Månedsmenu
3 Retter
359,- pr. person
Inkl. vinmenu 538,- pr. person
A la carte
Forret
Lun ærtesuppe
m. dampet torsk, krabbekød. æbler. asparges. håndpillede rejer,
ærteskud & purløgsolie 159,-
Asparges, stenbidderrogn & håndpillede rejer
m. smørstegt rugbrød. agurk & purløgs olie 159,-
Pil-selv skalrejer
300. gr. m. salat. aioli & surdejs brød 139,-
Rørt tatar
m. frisk peberrod, perleløg, pebermayo, æggeblomme,
jordskokke chips, tørrede blomster & kørvel 149,-
Tilvalg pommes frites 49,-
Hovedret
NorRs stjerneskud
2 stk. sprødstegte fiskefileter på ristet surdejsbrød
m. håndpillede rejer, røget laks, fiskesoufflé & rogn.
Hertil serveres aspargessauce på syrnet fløde m. dildolie & karse 249,-
Dansk krogmodnet t-bone steak
m. glaserede løg, sprøde løvstikkefritter
sauce bearnaise m. frisk, kørvel & estragon. 339,-
Dagens fangst
sammensættes hver dag af køkkenet på baggrund af årstidens råvarer 259,-
Lammekoteletter
m. salsa på sommermodnede tomater & ramsløg
Hertil bagt tomat. forårsløg. stegte kartofler &
hvidløgs-hollandaise 239.-
Vegetarisk salat
m. appelsin marineret hjertesalat, halloumi ost, asparges. tomater.
nøddder & syrlige æbler 189,-
Dessert
Arla unika oste
Gammelknas m. hybenkompot & måneskær m. syltede figner 119,-
Flamberede pandekager
m. syltede blåbær, vaniljeis, blåbærsauce & skovsyre 129,-
Dessert-tallerken
Norrs flødebolle, hindbærsnitte & citrontærte 139,-
Til de små gæster
Fiskefilet
m. sprøde fritter og remoulade
96,-
Fiskefrikadeller
m. rugbrød & remoulade
96,-
Børneburger
m. mayo, salat, tomat & agurk. Serveres m. sprøde fritter
109,-
Gnavegrønt
Agurk, gulerødder og andre lækre grønsager
49,-
Børneis
Vaniljeis m. chokoladesauce
49,-
Åbningstider
Mandag – Søndag
11.00 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)