Aften
17.00 – 21.30
Månedsmenu
2 Retter
298,- pr. person
Inkl. vinmenu 418,- pr. person
Månedsmenu
3 Retter
359,- pr. person
Inkl. vinmenu 538,- pr. person
A la carte
Forret
Solbær rimmet torskeryg
m. spæde salater, glaskål, syltede rødløg, dild & sprød fiskeskind 129,-
NorRs fiskesuppe
cremet fiskesuppe m. variation af skaldyr 149,-
Friteret kærnemælkskylling
m. spidskål, syltet rødløg, grøn olie & græskardip 119,-
Rørt tatar
m. frisk peberrod, perleløg, pebermayo, æggeblomme,
jordskokkechips & kørvel 149,-
Tilvalg pommes frites 49,-
Hovedret
NorR’s Stjerneskud
2 stk. sprødstegte fiskefileter på ristet surdejsbrød
m. håndpillede rejer, røget laks, fiskesoufflé & rogn.
Hertil serveres aspargessauce på syrnet fløde m. dildolie & karse 249,-
Dansk krogmodnet t-bone steak
m. glaserede løg, sprøde løvstikkefritter
sauce bearnaise m. frisk kørvel & estragon 359,-
Helstegt krondyrsfilet
m. variation af blommer, efterårs svampe
timian fritteret bagt kartoffel & portvins sauce 259,-
Dagens fangst
sammensættes hver dag af køkkenet på baggrund af årstidens råvarer 259,-
Braiserede spoleben
m. rustik mos på efterårets rødder, skysauce & syltede tyttebær 229.-
Blomkålsvariation
blomkål på flere måder m. forårsløg, syrnet fløde sauce,
urteolie & petit kartofler a part 189,-
Dessert
Arla Unika oste
2 stk. m. sødt, surt & sprødt 119,-
Flamberede pandekager
m. appelsin, vaniljeis & skovsyre 129,-
Desserttallerken
NorR´s flødebolle, hindbærsnitte & citrontærte 139,-
Til de små gæster
Fiskefilet
m. sprøde fritter og remoulade
96,-
Fiskefrikadeller
m. rugbrød & remoulade
96,-
Børneburger
m. mayo, salat, tomat & agurk. Serveres m. sprøde fritter
109,-
Gnavegrønt
Agurk, gulerødder og andre lækre grønsager
49,-
Børneis
Vaniljeis m. chokoladesauce
49,-
Åbningstider
Mandag – Søndag
11.30 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)