Frokost
11.30 – 17.00
2 Retter
Efter køkkenchefens valg
298,- pr. person
Inkl. vinmenu 418,- pr. person
3 Retter
Efter køkkenchefens valg
359,- pr. person
Inkl. vinmenu 538,- pr. person
Smørrebrød
Vi anbefaler min. 2 smørrebrød pr. person
Vi har også hjemmebagt glutenfri rugbrød
Stegt karrysild m. æg, løg, bagt æble & friterede kapers
98,-
Røget dansk laks m. æggesalat, ørredrogn, citronmayo & dild
109,-
Rødspættefilet m. rejesalat rørt på skyr, citron, rogn & dild
129,-
Rørt tatar m. friteret peberrod, perleløg, pebermayo. æggeblomme & kørvel
129,-
Torskerilette m. saltet klipfisk, kippersmayo, stegt æg, syltet æble & purløg
119,-
Fritteret okserilette m. syltede bøgehatte, svampecreme og sprøde løg
98,-
Svampepaté m. svampekompot, ribs gelé og fritteret kartoffel
98,-
Frokost retter
Kålsalat og svampe
Snittet kålstokke og spæde salater vendt i svampevinaigrette m. syltede svampe, ristede kerner,
fritterede broccoli & svampemayo
139,-
Stjerneskud
2 stk. sprødstegte rødspættefileter på ristet surdejsbrød m. håndpillede rejer, fiskesoufflé og rogn
Hertil serveres aspargessauce på syrnet fløde m. dildolie og karse
249,-
Vestjysk bakskuldsuppe
M. ristet rugbrød & røget issing/makrel tatar
159,-
Dagens fangst
Sammensættes hver dag af køkkenet på baggrund af årstidens råvarer og fiskemandens fangster.
Prisen fastsættes på dagen
Pariserbøf
200 g. hakkebøf på ristet surdejsbrød m. rå æggeblomme, peberrod, variation af rødbeder og pickles
Hertil serveres brunet smørsauce og kapers
239,-
T-bone steak
m. løgpuré, glaseret grønt, sprøde løvstikkefritter & ægte sauce m. kørvel og estragon
339,-
Dessert
Arla Unika oste
Gammelknas m. hybenkompot & Måneskær m. syltede figner
119,-
Flamberet Pandekager
m. syltede blåbær, vanilje is, blåbær sauce & skovsyre
129.-
Bagte Blommer
m. havreknas, pisket lavendel cremefraiche, blomme sauce & citron verbena
89.-
Til de små gæster
Fiskefilet
m. sprøde fritter og remoulade
96,-
Fiskefrikadeller
m. rugbrød & remoulade
96,-
Børneburger
m. mayo, salat, tomat & agurk. Serveres m. sprøde fritter
109,-
Gnavegrønt
Agurk, gulerødder og andre lækre grønsager
49,-
Børneis
Vaniljeis m. chokoladesauce
49,-
Åbningstider
Mandag – Søndag
11.30 – 23.00
(Køkkenet lukker 21.30)
Julens åbningstider
Vi holder lukket: d. 24. 25. 26. december 2023
Vi har åbent: 27. 28. 29. 30. december 2023
Den 31/12 har vi kun åbent for nytårs take away og årets nytårsfest på Restaurant ANKER
Vi holder lukket 1. januar 2024