Menukort
Månedsmenu
2 Retter
298,- pr. person
Inkl. vinmenu 418,- pr. person
Månedsmenu
3 Retter
359,- pr. person
Inkl. vinmenu 538,- pr. person
A la carte
Smørrebrød
Sildemad m. tilbehør
(Vælg mellem hvid sild eller kryddersild)
Serveres m. ½ stegt æble, æggesalat & rødløgs compot 89,-
Rødspættefilet
m. remoulade, rejesalat, rogn & citron
119,-
Oksemørbrad
m. løgcreme, bløde løg, friterede løgringe, høvlet
peberrod & confiterede kejserhatte
98,-
Kold røget laks
Æggesalat m. æbler, rogn & citronmelisse creme
119,-
Fisk
Stjerneskud
Sprødstegte og dampet rødspættefileter m. rejer. Serveres m. kold sauce på
asparges, syrnet fløde, dildolie, rogn, karse, citron & ristet brød
239,-
Cremet hummersuppe
Serveres m. rimmet helleflynder, brød croutons & citron olie
139,-
Kød – Vildt
Helstegt Oksemørbrad
Serveres m. timian stegte gulerødder, stegte kejserhatte, brændte løg,
dagens kartoffel & rødvinssauce
289,-
Pariserbøf
250 g. hakkebøf m. sauce på brunet smør, kapers og skalotteløg. Hertil peberrod,
æggeblomme og syltede grønsager. Serveres på ristet brød med bedepuré & syltede beder
239,-
Dessert
Chokolade fondant, blåbær & brændt hvid chokolade
98,-
3 nordiske oste m. sødt, surt & sprødt
119,-
Åbningstider
Mandag – Søndag